top of page
3878CC1D-497A-469E-B301-5AC9B71A4B87.jpg

Wat zeggen onze deelnemers?

ZwangerFit® Bevalcursus

De eerstvolgende ZwangerFit cursus  start in de week
van 19 augustus 
2024 op de locaties Roosendaal, Oud GastelEtten-Leur, Halsteren en Bergen op Zoom. 

Waarom meedoen met de ZwangerFit Theorie ?

In de ZwangerFit Theorie volg je de theorielessen die in de ZwangerFit cursus gegeven worden zonder dat je meesport in de trainingen. Speciaal voor dames die blessures hebben of om een of andere reden niet mee kunnen of willen sporten maar wél graag de theorielessen volgen. 

De ZwangerFit cursus is de enige zwangerschapscursus die naast info over de bevalling ook info geeft over veilig belasten in je zwangerschap, voorkomen van bekkenpijn en lage rugklachten en heel belangrijk, het herstel na je bevalling. De nazorg (na de bevalling) in Nederland is helaas minimaal waardoor vrouwen niet voldoende kennis hebben om optimaal te herstellen. Een aanzienlijk deel van de moeders houdt (soms langdurig) klachten na de bevalling zoals (stress)incontinentie en verzakkingsklachten maar ook lage rugklachten. Tijd om je kennis te vergroten dus!

 

ZwangerFit

ZwangerFit Theorie is een cursus van 10 weken. Elke week krijg je een half uurtje theorieles in groepsverband.  In 10 weken tijd leer je alles wat je moet weten over de veranderingen in je lichaam tijdens de zwangerschap, je bevalling én herstel na de bevalling. Er zijn wekelijks 6 theorielessen, ben je verhinderd op je vaste cursusmoment dan mag je altijd een keertje bij een andere dag/locatie aansluiten om zo geen theorieles te missen. Uiteraard mag je ook met beeldbellen deelnemen indien je verhinderd bent om live bij de theorieles aanwezig te kunnen zijn. Geschikt om te starten bij een zwangerschapsduur tussen 12 en 30 weken zwangerschap.

FitMama  

Je kunt de theorie combineren met ZwangerFit trainingen,  MamaFit trainingen (na de bevalling) en een partneravond (Voorbereid Bevallen) of de Indoor lessen met baby voor in je verlof!

 

Deelname aan de cursus kan op zijn vroegst vanaf 12 weken zwangerschap.
 

Start nieuwe ZwangerFit cursus (10 weken theorie):
Oud Gastel: maandag 19 augustus 2024
Halsteren: maandag 19 augustus 2024
Etten-Leur: dinsdag 20 augustus 2024  
Roosendaal: woensdag 21 augustus 2024
Bergen op Zoom: donderdag 22 augustus 2024
Roosendaal: zaterdag 24 augustus 2024
 

Ben je van je 2e of 3e kindje zwanger maar heb je nog geen info gekregen omtrent je herstel na je bevalling dan is de cursus ook voor jou zeker een aanrader! Daarnaast doe je leuke contacten op met de andere zwangere dames.

Vanuit de aanvullende zorgverzekering worden de theorie, de ZwangerFit cursus én de trainingen van FitMama deels of helemaal vergoedt. Check je zorgverzekering.

PRIJZEN ZWANGERFIT

ZwangerFit Theorie
10 theorielessen van 30 minuten
incl 1 ZwangerFit training
Prijs: 109 euro

Startdata ZwangerFit cursus:

Oud Gastel:
Maandag 19 augustus 2024

Halsteren:

Maandag 19 augustus 2024

Etten-Leur:
Dinsdag 20 augustus 2024

Roosendaal:

Woensdag 21 augustus 2024

Bergen op Zoom:
Donderdag 22 augustus 2024

Roosendaal:
Zaterdag 24 augustus 2024
 

De ZwangerFit  / MamaFit lessen worden grotendeels door de meeste zorgverzekeraars in het aanvullende pakket vergoed. Je eigen risico wordt niet aangesproken. Neem voor meer info contact op met je verzekeraar.

Tijden
bottom of page