top of page

Wat vinden de dames?

Bootcamp

Alle docenten zijn super enthousiast. De combinatie met hardlopen ook lekker. Lekker op eigen niveau trainen maar wel uitgedaagd worden. Echt tof dat FitMama er is en zo blij dat ik een abonnement heb genomen! Die flexibiliteit van aanmelden ook echt ideaal!

Priscilla

MamaFit & Baby

Je oefeningen sluiten aan bij het herstel en je bouwt de oefeningen langzaam op. Het is fijn om van te voren een stukje theorie te krijgen. Fijne ontspannen lessen😄

Voorbereid Bevallen

Duidelijke en praktische informatie, precies waar ik naar zocht en wat me erg beviel!

Anoniem

ZwangerFit cursus

Fijn dat er goed aandacht wordt besteedt aan het herstel na de bevalling. Dat heb ik echt gemist bij de eerste

Geertje van der Weegen

Bootcamp

Heel fijn dat je hier kunt trainen waarbij goed op je herstel na de bevalling/ bekkenbodem wordt gelet. Dat is ook zeker een reden waarom ik nog bij Fitmama sport.

Anoniem

ZwangerFit cursus

Ik was op voorhand een beetje sceptisch, maar vond het heel fijn dat het allemaal lekker nuchter en eerlijke informatie is. Ook leuk om andere zwangere meiden te ontmoeten zo.

Tessa de Kok

ZwangerFit training

Super leuk dat de training steeds zo anders was, dat had ik niet verwacht. Dus lekker mee doorgaan! :)   De theorie vond ik ook enorm prettig. Vooral het feit dat er aandacht was voor regie van onszelf voor tijdens de bevalling en dat kennis daarin helpt. Deze insteek had ik niet meegekregen tijdens de cursus 3 jaar geleden van Samen Bevallen. Doordat er echt aandacht was voor wat wil ik, wat helpt mij etc, heb ik meer het idee dat ik invloed heb op mijn bevalling plus dat ik er meer vertrouwen in heb, omdat ik regie heb. Dus ben er erg blij mee. Ook het stukje van de bekkenbodem en herstel na de bevalling was nieuw, heel prettig om dit te weten en zo ook goede keuzes te kunnen maken.   Verder geef je op een leuke manier les en is er ook aandacht voor de vragen of opmerkingen in de groep, heel interactief en gezellig was het daardoor. Een mooi talent!

Lisanne Tholen

Voorbereid Bevallen

Het is hele nuttige, praktische info. Zeker fijn om nog eens te herhalen want er zijn toch dingen die je vergeet. Mijn partner praatte ik na elke cursus wel bij :) maar ook hij vond het fijn om nu nog eens alles achter elkaar te horen en met plaatjes etc erbij.

Anoniem

Bootcamp

Jullie zijn enthousiast, creatief met oefeningen en denken tevens mee over vervangende oefeningen. Daarnaast ervaar ik de lessen ook als erg gezellig. Ik vind het bootcampen erg fijn!

Anoniem

ZwangerFit cursus

Enthousiaste energie tijdens de lessen met persoonlijke aandacht

A van der Horst

ZwangerFit cursus

Ik ben heel tevreden met de informatie die ik gekregen heb, ik heb nog veel nieuwe en waardevolle informatie gekregen ondanks dat het de 2e zwangerschap is!

Lizet Elsten

Voorbereid Bevallen

Heel fijn hoe nuchter er over thema's wordt gesproken en er ruimte is voor vragen en eigen inbreng. Pufcursus-gehalte is heel laag, wat voor ons heel fijn is geweest! Straight to the point en eerlijk, top!

C. Hommel

bottom of page