top of page
Blije baby

BabyMassage & ZO

Babymassage bij FitMama

Bij FitMama kun je een hele fijne cursus babymassage volgen! In deze cursus staat je kindje centraal. Een heerlijk momentje om heel bewust als nieuwe mama bezig te zijn met je kindje. In deze 3 bijeenkomsten van elk 1,5 uur leer je hoe je je kindje op een prettige en zachte manier kunt masseren. Massage kan verlichting geven bij krampjes, maar geeft ook een positieve werking op het algemeen welbevinden van je kindje. Door het masseren maken jullie beiden oxytocine aan. Dit hormoon zorgt voor een goede hechting, werkt stress verlagend, pijnstillend en wordt ook wel het liefdeshormoon genoemd. 

Elke les komt een gastspreker informatie geven over diverse onderwerpen die van toepassing zijn op het eerste jaar met je baby. Het gaat om info die niet gedeeld wordt via andere kanalen zoals het consultatiebureau maar die je zeker wilt weten! Het maakt je bewuster en geeft meer zelfvertrouwen in de omgang en de opvoeding van je kindje. 

Je kunt hierbij denken aan een draagconsulente, een kinderfysiotherapeut(e), een bekkenfysiotherapeute, een kinderdiëtiste en een neonatologie verpleegkundige.
 

Juist in deze fase wanneer je pas bevallen bent en nog in je verlof thuis bent met je kleine baby kan het heel prettig zijn om met andere mama's ervaringen te delen. 

BabyMassage & Zo is voor moeders met baby's vanaf 6 weken tot het moment dat de kindjes gaan omrollen. 

"De info van de gastsprekers was echt zo fijn! En ook het samenzijn met andere moeders en ervaringen uitwisselen"

"De rust, de sfeer, top!"

CURSUSDATA 
 

  • Donderdag 13, 20
    en 27 juni  2024.

    Aanvang 9:30 - 11:00 uur
    maVieve Oudenbosch
     

LOCATIES
 

- maVieve - Oudenbosch
  Kade 26

KOSTEN 

89 euro per 3-weekse cursus (inclusief massageolie tijdens de bijeenkomsten)

Gemiste lessen mogen ingehaald worden in een van onze reguliere trainingen.

Bij sommige verzekeringen krijg je een vergoeding voor postnatale trainingen, check je verzekering!

meta
bottom of page