top of page

Nuttige tips en weetjes

Op deze pagina vind je (niet gesponsorde) links naar nuttige tips, fijne producten en informatie die ik als mama graag met je wil delen

Leuke korting op de ZwangerFit® cursus bij FitMama wanneer je kraamzorg hebt van Lunavi kraamzorg

Ben je zwanger en sta je je ingeschreven bij Lunavi kraamzorg, dan krijg je 15 euro korting op de 10 weekse ZwangerFit® cursus. Deze cursus omvat theorie en training in 10 lessen van 90 minuten.

via: www.lunavi.nl/cursussen/fitmama-zwangerfit-cursus

----

Leuke korting op de ZwangerFit®cursus bij FitMama wanneer je kraamzorg hebt via Kraamcentrum DAT

Ben je zwanger en sta je je ingeschreven bij kraamcentrum DAT, dan krijg je 15 euro korting op de 10 weekse ZwangerFit® cursus. Deze cursus omvat theorie en training in 10 lessen van 90 minuten.

via: kraamcentrumdat.nl/fitmama/

----

Leuke korting op de ZwangerFit®cursus bij FitMama wanneer je kraamzorg hebt via Baby's & Zo kraamzorg!

Ben je zwanger en sta je je ingeschreven bij Baby's & Zo Kraamzorg dan krijg je 15 euro korting op de 10 weekse ZwangerFit® cursus. Deze cursus omvat theorie en training in 10 lessen van 90 minuten.
----
De bekkenbodemcheck! Een check welke je online kunt doen vanaf 6 weken na je bevalling tot 9 maanden na je bevalling en je een advies geeft of het verstandig is om naar de bekkenfysio te gaan. 
https://www.bekkenbodemcheck.nl/#/

----
Balance4babies
Natascha en Bianca zijn verpleegkundig babyconsulente. Zij geven de cursus Voorbereid Ouderschap wat gaat over het 4detrimester (eerste 13 weken van/ met je kindje). Super handig en leerzaam! Daarnaast begeleiden zij thuis gezinnen als het niet verloopt zoals men gewenst had. Babymassage en/of dragen hoort ook tot de interventies. Verdere info: www.balance4babies.nl
----
Moeder-Tijd - Doula - Cursus 4e Trimester
Marjo (onze docent op dinsdagavond in Etten-leur) is  Doula en heeft een prachtige cursus ontwikkeld genaamd het 4e trimester. Deze cursus bereid (toekomstige) ouders voor op de intensieve eerste 3 maanden met hun baby. Een absolute aanrader! Voor meer info over haar doula werkzaamheden en de cursus neem een kijkje op haar website:
www.moeder-tijd.nl 

----

BAM+BOE

Rekbare draagdoek van BAM+BOE is meteen te gebruiken vanaf de geboorte, draagt comfortabel voor drager en baby en zijn gunstig geprijsd.

www.bamenboe.nl

----

Bekkenklachten / bekkenbodemklachten / diastase tijdens je zwangerschap of na je bevalling? 
Bij deze hele fijne én gespecialiseerde fysiotherapeuten kun je terecht: 

Sharony van Zundert - OUD GASTEL 

Fysiotherapeute, Bekkenfysiotherapeute Mspt bij Praktijk van Zuilichem in Oud-Gastel 
https://fysiotherapievanzuilichem.nl
Een afspraak maken kan via telefoonnummer:  0165-51 22 57

Cynthia de Hoon _ BREDA
Algemeen fysiotherapeut met specialisatie bekken/bekkenbodemklachten, Specialist in de 4MTOR methode, waarbij de onderliggende verbindingen in het lichaam centraal staat en YVLO ZwangerFit docent bij Fysiomore in Breda.
https://www.fysiomore.nl/fysiotherapie-breda
Een afspraak maken kan via telefoonnummer 076 200 1138

Eline de Bruijn _ BERGEN OP ZOOM

Algemeen fysiotherapeut, manueel therapeut, met specialisatie voor zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn. Werkzaam bij Fysio Active te Bergen op zoom.  

https://fysioactive.nu/ 

Een afspraak maken kan via telefoonnummer 0164-240235.  

Karin van Hooijdonk _ BREDA
Fysiotherapeute, MSc Bekkenfysiotherapeute werkzaam bij praktijk Breda West in Breda. Karin is gespecialiseerd in diastase en bekken / bekkenbodem klachten. 
https://bredawest.nl/dt_team/karin-van-hooijdonk/
Een afspraak maken kan via telefoonnummer 076-5225378

 

Lizet de Vries - OUDENBOSCH

Fysiotherapeute, MSc Bekkenfysiotherapeute werkzaam bij PMC Halderberge in Oudenbosch. Lizet is gespecialiseerd in stuit en bekken / bekkenbodem klachten en ervaren in het behandelen van zwangerschapsgerelateerde klachten. 

https://pmc-halderberge.nl/team. 

Een afspraak maken kan via telefoonnummer 0165 313166.
 

Caroline Hagenaars - BREDA

Fysiotherapeute, MSc Bekkenfysiotherapeute werkzaam bij Bekkenfysiotherapie Hagenaars in Breda. Caroline is gespecialiseerd in stuit en bekken / bekkenbodem klachten, diastase en ervaren in het behandelen van zwangerschapsgerelateerde klachten of klachten na de bevalling.  

bekkenfysiotherapiehagenaars.nl

Een afspraak maken kan via telefoonnummer 076-8898366
 


 

bottom of page