top of page
B70E806A-939B-4472-84AF-C690A44E9EC5_edited.png

Wat zeggen onze deelnemers?

MamaFit & Baby

Indoor sporten met je baby

MamaFit & Baby is een toffe 4-weekse cursus indoor die je met je baby kan doen. Het herstel van de mama staat centraal in deze cursus. In deze 4 lessen van ieder 55 minuten bouw je het sporten op een rustige manier op met lichte oefeningen. Bij sommige oefeningen kun je je kindje betrekken, sommige kindjes vind het heel leuk om samen met hun mama te bewegen en alle aandacht op dat moment te krijgen. Uiteraard hoeft dit niet perse, slaapt je kindje net dan mag het lekker in de kinderwagen blijven. Een ideale cursus om het sporten in je verlof weer op te pakken. Deelname is geschikt vanaf 4 weken tot 4 maanden na de bevalling.

Tijdens de MamaFit lessen controleren we de buikspieren op een diastase, krijg je uitleg over het herstel van het bekken en de bekkenbodem en het opbouwen naar zwaarder belasten. We signaleren daarnaast ook tijdig problematiek omtrent bekken en buikspieren en sturen gericht door naar een verbijzonderd fysiotherapeut.
Het contact onderling tussen de mama's in hun verlof wordt als zeer waardevol gezien, deze cursus is een aanrader om in je verlof te volgen!

"Heel fijn dat je de vrijheid kreeg om te kunnen voeden, kroelen of andere dingen die je kindje op dat moment nodig had."

"Super leuke nieuwe toevoeging. Fijne uitleg en leuke leerzame lessen"

"Prettige sfeer voor moeder en baby, ruimte om vragen te stellen en bovenal veel gezelligheid!"

"Super leuke cursus. Samen zo met andere moeders en baby's! Ik raad het iedereen aan."

CURSUSDATA
 

  • maandag 2, 9, 16
    en 23 september 2024

    9:30 - 10:25 uur 
    maVieve Oudenbosch

     

LOCATIES
 

- Ma Vieve - Oudenbosch
  Kade 26

KOSTEN 

79 euro per 4-weekse cursus

Gemiste lessen mogen ingehaald worden in een van onze reguliere trainingen of in een volgende cursus indien daar plaats voor is. 

Bij sommige verzekeringen krijg je een vergoeding voor postnatale trainingen, check je verzekering!

meta
bottom of page