top of page

Zwangerschapscursus

Bergen op Zoom

Iedere donderdagavond en vrijdagochtend kun je in de omgeving van Bergen op Zoom, Halsteren, Steenbergen, Heerle meedoen met de volgende lessen:Locaties

  • 't Appeltje in Bergen op Zoom

  • Basisschool de Krabbekooi in Bergen op Zoom

  • Of bekijk de andere mogelijkheden op al onze leslocaties

ZwangerFit 

ZwangerFit is een cursus die 10 weken duurt. Iedere week sport je 60 minuten in een gemengde groep met zwangeren en pas bevallen mama's en krijg je een half uur theoretische informatie (klassikaal). Op deze manier leer je In 10 weken alles wat je moet weten over de veranderingen in je lichaam tijdens de zwangerschap, je bevalling én het herstel na de bevalling. Flexibiliteit vinden wij belangrijk. Er zijn iedere week 6 theorielessen verdeeld over verschillende leslocaties. Ben je dus een keer verhinderd op je vaste cursusmoment, dan kun je altijd bij een andere dag/locatie aansluiten om zo geen theorieles te missen.

Voor ieder niveau

Het sporten tijdens of na de zwangerschap wordt in een groep gegeven, maar individueel afgestemd qua niveau. Voordat je start met sporten krijg je altijd eerst een korte telefonische intake met de ZwangerFit trainer zodat tijdens de lessen rekening gehouden kan worden met je niveau.

Wanneer starten?

Deelnamen aan de cursus kan wanneer je tussen 12 en 30 weken zwanger bent, maar op zijn vroegst vanaf 12 weken zwangerschap.


Start nieuwe ZwangerFit cursus (10 weken theorie):
Etten-Leur: dinsdag 11 oktober 2022  
Bergen op Zoom: donderdag 13 oktober 2022 
Bergen op Zoom: vrijdag 14 oktober 2022
Roosendaal: zaterdag 15 oktober 2022 

 

LET OP: Later instromen is mogelijk, maar uiterlijk tot 30 oktober.
 

Ben je van je 2e of 3e kindje zwanger maar heb je eerder nog geen info gekregen omtrent het herstel na je bevalling dan is de cursus ook voor jou zeker een aanrader! Daarnaast doe je leuke contacten op met de andere zwangere dames.

Vanuit de aanvullende zorgverzekering worden de cursus én de trainingen van FitMama deels of helemaal vergoedt. Check je zorgverzekering, of kijk hier voor een indicatie.

Na de cursus 

Je kunt na de cursus doorgaan met ZwangerFit trainingen (veel dames sporten nog door tot hun bevalling),  MamaFit trainingen (na de bevalling) en een partneravond (Voorbereid Bevallen).

 

Ook kun je na je bevalling een Indoor cursus volgen samen met je pasgeboren kindje: Onze nieuwe MamaFit & Baby cursus of de BabyMassage & Zo, Ideaal voor tijdens je verlof!

ADRESGEGEVENS

Basisschool De Krabbekooi

Coehoornstraat 28 4611 KS Bergen op Zoom Partycentrum 't Appeltje

Balsedreef 5 4623 RA Bergen op Zoom

bottom of page