8b37fe70-bbac-4a03-82f7-e3a766f72309_edi

SuperMamaFit Bootcamp

EXTRA INFO I.V.M. DE CORONA MAATREGELEN: Ivm de zwaardere Corona maatregelen trainen wij op dit moment in 4-tallen en in circuitvorm. De trainingen gaan dus nog steeds door maar in aangepaste vorm. 

SuperMamaFit Bootcamp is het vervolg op MamaFit! Je kunt instromen vanaf 4-12 maanden na je bevalling tot 20 jaar na je bevalling ;-) en is voor alle vrouwen die graag een intensief uurtje buiten willen trainen.

SuperMamaFit bestaat uit actieve lessen met krachtoefeningen en conditietraining en is best geschikt wanneer je geen klachten meer ervaart en je bekken, bekkenbodem, buikspieren en algemene conditie hersteld zijn van de bevalling. 

SuperMamaFit Bootcamp

In de SuperMamaFit Bootcamp train je 60 minuten per les. Tijdens de energieke lessen werk je samen met andere vrouwen en moeders aan je algehele conditie. De lessen zijn altijd buiten. Locatie het sportveld gelegen voor de middelbare school KSE in Etten-Leur. 


Starten kan vanaf 4-12 maanden na je bevalling en is afhankelijk van je herstel. Er wordt op maat training gegeven. Dat betekend dat bij blessures of klachten individueel een aangepaste training wordt gegeven.

Een 10-rittenkaart kost 85 euro en blijft 6 maanden geldig. Deze kaart is ook geldig voor de MamaFit Bootcamp lessen in Roosendaal en Bergen op Zoom (vrijdag-, zaterdag- en zondagochtend).

LOCATIES


Dinsdag:
MamaFit Bootcamp
Oderkerkpark
Etten-Leur

Woensdag
:
SuperMamaFit Bootcamp
Sportpark KSE
Etten-Leur


Vrijdag:
MamaFit® Bootcamp
'Het bos bij t Appeltje
Bergen op Zoom 


Zaterdag:
MamaFit
® Bootcamp
Visdonk / T-Huis Roosendaal of Sfeerstrand Roosendaal

Zondag:

MamaFit® Bootcamp
Visdonk / T-Huis Roosendaal of 't Appeltje Bergen op Zoom

Kijk voor actuele lestijden op het lesrooster op deze website

 

PRIJZEN 

MamaFit / 

SuperMamaFit Bootcamp

10-rittenkaart : 85 euro 

Losse les : 10 euro

ACTIE: Bij aanschaf van een 10-rittenkaart, 2e 10-rittenkaart met 30 euro korting! 


 

De rittenkaart is 6 maanden geldig.