• Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

OUDENBOSCH | HOEVEN | ROOSENDAAL | OUD GASTEL | ETTEN-LEUR | RUCPHEN | STANDDAARBUITEN| BOSSCHENHOOFD | ST.WILLEBRORD

© 2019 Alle rechten voorbehouden |  FitMama.nl

Mama & BabyFit

Mama & BabyFit is het vervolg op ZwangerFit! Na je bevalling wil je weer snel in vorm komen en dat kan ook samen met je kindje. Zit je nog in je verlof dan is dit een fijne manier om samen met je kindje kracht en conditie op een verantwoorde manier weer op te bouwen. 
Geschikt vanaf 4-6 weken na de bevalling.

Waarom meedoen met Mama & BabyFit? 

Het is wetenschappelijk bewezen dat sporten tijdens een gezonde zwangerschap veel voordelen geeft maar ook na je bevalling is het van belang om het sporten stap voor stap weer op te pakken. 

Het lichaam heeft een zware periode achter de rug en heeft tijd nodig om te herstellen. Met de Mama & BabyFit-trainingen wordt op verantwoorde wijze gewerkt aan het opnieuw opbouwen van conditie en spierkracht. 

Door gerichte training zorg je voor een goede conditie, fitheid en spierkracht na je bevalling. Daarnaast heeft actief bewegen een positieve invloed op het energieniveau, het algemeen welbevinden (het is ook nog eens erg gezellig met andere mama's en kindjes) en helpt het je om back in shape te komen.

Mama & BabyFit

Tijdens Mama& BabyFit train je 45 -60 minuten per les samen met je kindje. Het is altijd mogelijk om je kindje tussendoor te voeden, verschonen etc. 
Bewegen vanuit een goede houding en bewust worden van je bekkenbodem staat tijdens deze lessen centraal. Je kindje wordt betrokken in de oefeningen die we doen in de lessen. Er is aandacht voor ademhaling en herstel van je bekkenbodem, bekken en buikspieren.
In de MamaFit en in de Mama & BabyFit lessen wordt rekening gehouden met het vermijden van schokbelasting zodat je bekkenbodem optimaal kan herstellen en je toch je conditie op peil kunt houden. Bij mooi en geschikt weer nemen we de kindjes in de kinderwagens mee naar buiten, lopen we een stukje en oefenen we in het Oderkerkpark. Bij ongeschikt weer trainen we binnen. 

Voordat je begint met de Mama & BabyFit lessen krijg je een intake met je Zwangerfit trainer. In deze intake bespreken we kort hoe je bevalling is gegaan, of je nog klachten hebt en checken we je buik op een eventuele diastase.

De Mama & BabyFit lessen starten medio april 2020 op 2 locaties in Roosendaal en Etten-Leur
De kosten zijn 75 euro voor 5 lessen. Het is ook mogelijk om overgebleven ritten van de ZwangerFit cursus kaart hiervoor te gebruiken. 

 

FitMama  

Bij de training van FitMama werk je onder deskundige begeleiding van een officiële YVLO ZwangerFit® en MamaFit® trainer actief aan je algehele conditie en spierkracht. 

TIJDEN EN LOCATIES


Verwacht medio april 2020

Woensdag
:
Mama & BabyFit
Reset Sport Club Roosendaal
Tijd: 10:00– 11:00 uur


Vrijdag:

Mama & BabyFit
Locatie Etten-Leur 
Tijd 10:30 - 11:30 uur

 

PRIJZEN MAMA & BABYFIT

 

5 lessen voor 75 euro 
of overgebleven ritten van de ZwangerFit cursus rittenkaart.

De rittenkaarten zijn 6 maanden geldig.