Blije baby

BabyMassage & ZO

Babymassage bij FitMama

Bij FitMama gaan we vanaf juli starten met een 4-weekse cursus Babymassage! In deze 4 weken leer je hoe je je kindje op een prettige en zachte manier kunt masseren. Massage kan verlichting geven bij krampjes, maar geeft ook een positieve werking op het algemeen welbevinden van je kindje. Door het masseren maken jullie beiden oxytocine aan. Dit hormoon zorgt voor een goede hechting, werkt stress verlagend, pijnstillend en wordt ook wel het liefdeshormoon genoemd. 

Daarnaast is er ook ruimte voor verbinding en contact. Juist in deze fase wanneer je pas bevallen bent en nog in je verlof thuis bent met je kleine baby kan het heel prettig zijn om met andere mama's ervaringen te delen. Elke les komt een gastspreker informatie geven over diverse onderwerpen die van toepassing zijn op het eerste jaar met je baby. Je kunt hierbij denken aan een draagconsulente, een kinderfysiotherapeut(e), een bekkenfysiotherapeute, een diëtiste, een osteopate en iemand die je meer info komt geven over het 4e trimester met je kindje (de eerste 3 mnd van je baby). 

BabyMassage & Zo is voor moeders met baby's van 6 weken tot 6 maanden oud. 
 

CURSUSDATA

 

 • 7 juli 2022 - 4 weken
  10:15 - 11:30 uur

  Les 1: 4e trimester
  Les 2: Draagconsulente
  Les 3: Kinderfysio
  Les 4: Dietiste

   

 • 8 september 2022 - 4 weken
  10:15 - 11:30 uur 

   

LOCATIES
 

- Ma Vieve - Oudenbosch
  Kade 26

KOSTEN 

119 euro per 4-weekse cursus (inclusief flesje massageolie t.w.v. 15,95 euro)

Gemiste lessen mogen ingehaald worden in een van onze reguliere trainingen of indien er ruimte is in een volgende cursus.

Bij sommige verzekeringen krijg je een vergoeding voor postnatale trainingen, check je verzekering!